OVER BOOTY RAVE

BOOTY RAVE FESTIVAL, STAAT SINDS 2012 SYMBOOL VOOR HET MEEST TOT DE VERBEELDING SPREKENDE FESTIVAL VAN DE KEMPEN. DE 6E EDITIE ZAL OPNIEUW VOORZIEN ZIJN VAN ZIJN TYPISCHE INGREDIENTEN DIE DE VOORGAANDE EDITIES TOT EEN GROOT SUCCES MAAKTEN. EEN FANTASTISCHE SETTING TUSSEN DE BOSSEN, EEN DO IT YOURSELF MADE UITWERKING, EEN INSPIRERENDE EN GEVARIEERDE LINE-UP MET VERSCHILLENDE LIVE BANDS /DJ'S UIT DIVERSE UITHOEKEN EN STIJLEN. UITERAARD OOK, ONS BUITENGEWOON DRINKS INCLUDED CONCEPT!

BOOTY RAVE FESTIVAL 2017 IS HIERMEE ZONDER TWIJFEL WEER DE IDEALE AFSLUITER VAN UW FESTIVALZOMER EN STAAT GARANT VOOR TWEE DAGEN VAN ONOPHOUDELIJKE HOGE SFEREN,VIBES, LIEFDE EN VERBONDENHEID.

HOE BOOTY RAVE FESTIVAL 2017 BEREIKEN

PER TREIN


TREINSTATIONS IN DE BUURT VAN HET FESTIVALTERREIN ZIJN TIELEN, TURNHOUT EN GEEL. VOOR MEER INFORMATIE BETREFFENDE DE DIENSTVERLENING VOOR, TIJDENS EN NA BRF17 VERWIJZEN WE DOOR NAAR DE WEBSITE VAN DE NMBS. VANUIT DEZE STATIONS IS ER EEN GEMAKKELIJKE BUSVERBINDING NAAR KASTERLEE.


PER BUS


MENSEN DIE DE TREIN NEMEN NAAR BRF KUNNEN GEBRUIK MAKEN VAN BUSLIJNEN 200, 305, 490 EN 492. VANAF DE MARKT VAN KASTERLEE IS HET EEN KLEINE 20 MINUTEN WANDELEN TOT AAN HET FESTIVALTERREIN. VOOR MEER INFORMATIE BETREFFENDE DE DIENSTVERLENING VOOR, TIJDENS EN NA BRF17 VERWIJZEN WE DOOR NAAR DE WEBSITE VAN DE DELIJN. 

PER FIETS


WIJ MOEDIGEN IEDEREEN AAN OM INDIEN MOGELIJK PER FIETS NAAR BRF17 TE KOMEN. ER IS VLAK AAN DE INGANG EEN FIETSENSTALLING VOORZIEN.


PER WAGEN


WANNEER JE PER WAGEN NAAR BRF17 KOMT ZIJN ER TWEE MOGELIJKHEDEN. VOOR MENSEN DIE ZELF MET DE WAGEN KOMEN ZIJN ER ENKELE PARKINGS VOORZIEN IN DE BUURT VAN HET FESTIVAL. VOLG HIERVOOR DE AANGEGEVEN PIJLEN. VOOR MENSEN DIE AFGEZET WORDEN DOOR IEMAND IS ER DIT JAAR EEN KISS&RIDE VOORZIEN, OOK HIERVOOR WORDEN BEST DE PIJLEN GEVOLGD. 

HET ADRES VAN BOOTYRAVE IS BOEKWEITBAAN 43 IN KASTERLEE.